Tallaerthof

Heistraat 3 - 2500 Koningshooikt

Steun onze werking

Wij proberen constant de ervaring van onze ruiters en amazones met een beperking te beveiligen en beter te maken.  Daar de inkomsten uit deze werking de kosten totaal niet kunnen dekken worden wij jaarlijks gesteund door G sport Vlaanderen, Supporters voor G sporters, Paardensport Vlaanderen en diverse bedrijven en instellingen.

Teneinde deze werking te kunnen aanhouden kunnen we rekenen op de inzet van een groot aantal vrijwilligers die de samen met de gulle sponsors het mogelijk maken om de kostprijs voor onze ruiters en amazones laag te houden zodat ze hun beperkte middelen toch kunnen genieten van deze prachtige sport. Daarom ook zijn we steeds op zoek naar mensen en bedrijven met het hart op de juiste plek.

Uw gift zien we graag verschijnen op KBC BE89 7330 0045 1785 met duidelijke vermelding “gift + naamschenker + G project Tallaerthof”.

Heb je een bedrijf en wens je graag reclame te maken? Stuur ons een e-mailtje en dan bespreken we samen wat mogelijk is. Hebt u dingendie kunnen bijdragen tot de werking dan zijn deze ook welkom, vorige jumpingeditie had Sidati uit Lier een zadelkast gemaakt die dan verloot werd onder de toeschouwers van de jumping en heeft bijgedragen tot de aankoop van de aangepaste zadels.